Wie ben ik...

Ik ben Esther Hueting (29 mei 1984). Al lange tijd had ik de droom een kleinschalige konijnen vakantieopvang te beginnen. Deze droom is sinds mei 2020 werkelijkheid geworden. Vanaf het voorjaar van 2021 is hier vakantieopvang voor cavia`s aan toegevoegd.

Ik heb verschillende knaagdieren gehad namelijk; hamsters, cavia`s en sinds heel wat jaren heb ik konijnen.

Momenteel heb ik 2 konijnen. Lilo, een pool van 7 jaar oud, haar heb ik met 8 weken oud gekocht bij een dierenwinkel. En Stitch, een Franse hangoor (waarschijnlijk rond de 7 jaar). Hem heb ik uit een konijnenopvang gehaald waar hij zat omdat hij gedumpt was.

Voor mijn eigen konijnen heb ik ruimte altijd belangrijk gevonden en ook voor de konijnen die naar mijn vakantieopvang komen vind ik dat erg belangrijk. Daarom heb ik heel lang nagedacht hoe ik zo praktisch mogelijk konijnenhokken kon bouwen die ruim en toch compact zijn. Hoe dat geworden is kunt u bewonderen op de pagina ‘verblijven konijnen'. Op de pagina 'verblijven cavia's' kunt u de caviaflat bekijken.

Naast de konijnen/cavia's heb ik nog een andere hobby, namelijk muziek maken. Ik speel verschillende instrumenten. Van drums tot piano en van saxofoon tot ukelele.

Ik hoop u en uw konijn(en)/cavia('s) snel te verwelkomen bij Konijnen vakantieopvang Westervoort.

Ik ben in het bezit van het certificaat besluit houders van overige zoogdieren.

 

Foto: Piet Wijnands