Wie ben ik...

 

Ik ben Esther Hueting (29 mei 1984). Al lange tijd had ik de droom een kleinschalige konijnen vakantieopvang te beginnen. Deze droom is sinds mei 2020 werkelijkheid geworden. 

Ik heb verschillende knaagdieren gehad namelijk; hamsters, cavia`s en sinds heel wat jaren heb ik konijnen.

Momenteel heb ik 4 konijnen. Lilo, een pool van 9 jaar oud, haar heb ik met 8 weken oud gekocht bij een dierenwinkel. En Stitch, een hangoor (waarschijnlijk rond de 9 jaar). Hem heb ik uit een konijnenopvang gehaald, waar hij zat omdat hij gedumpt was. Sinds september 2022 heb ik 2 jonge konijnen. Toby (augustus 2022) en zijn zusje Ruby. 

Ook heb ik borstelcavia's, de zusjes Kiki en Luna. Sinds april 2022 zijn Kiki (2 jongen) en Luna (6! jongen) allebei mama geworden van 2 gezonde nestjes. Daar heb ik Zaza (borstel) en Mimi (gladhaar) van gehouden.

Voor mijn eigen konijnen heb ik ruimte altijd belangrijk gevonden en ook voor de konijnen die naar mijn vakantieopvang komen vind ik dat erg belangrijk. Daarom heb ik heel lang nagedacht hoe ik zo praktisch mogelijk konijnenhokken kon bouwen die ruim en toch compact zijn. Hoe dat geworden is kunt u bewonderen op de pagina ‘verblijven konijnen'. 

Naast de konijnen/cavia's heb ik nog een andere hobby, namelijk muziek maken. Ik speel verschillende instrumenten. Van drums tot piano en van saxofoon tot ukelele.

Ik hoop u en uw konijnen snel te verwelkomen bij Konijnen vakantieopvang Westervoort.

Ik ben in het bezit van het certificaat 'besluit houders van overige zoogdieren'.

 

Foto: Piet Wijnands