Reactie plaatsen

Reacties

Marre Hulshof
6 dagen geleden

Ik heb mijn konijnen Dribbel en Huppel vorige week een aantal dagen en nachten laten logeren in Westervoort. Esther heeft ze uitstekend verzorgd. Ze heeft mooie, superschone hokken, de konijnen zagen er tevreden uit. De volgende keer breng ik mijn konijnen weer naar Esther. Dankjewel!

Maureen Bolwerk
een jaar geleden

Wederom zijn onze cavia’s hier op vakantie geweest. Door Esther met enthousiasme ontvangen en goed verzorgd.
Fijn dat we een goed adresje hebben gevonden en ze komen graag in de zomer weer terug.

Maureen Bolwerk
2 jaar geleden

Erg fijn, betrouwbaar adres om je cavia’s en konijnen onder te brengen. Esther is erg gastvrij en mijn cavia’s zagen er happy en goed verzorgd uit.
Zeker een aanrader!
Bedankt hiervoor! 🌺🐹🐹

Roel Arends
2 jaar geleden

Onze cavia's Sandy en Olivia zijn 3 weken op vakantie geweest bij de konijnen/cavia vakantieopvang in Westervoort en hebben het heel goed naar hun zin gehad.
Vriendelijk ontvangst door Esther en met veel enthousiasme zijn de cavia's in ontvangst genomen. Tijdens onze vakantie kregen wij enkele foto's en filmpje opgestuurd zodat wij konden zien hoe het met ze ging. Fijn dat wij een goede vakantieopvang voor ze hebben en ze komen graag de volgende vakantie weer terug.

Liesbeth van de Kolk
2 jaar geleden

Bedankt voor de opvang! Heel fijn dat onze konijnen allebei in apart hok konden (ze vechten helaas...), ruime hokken. Goede zorg en aandacht voor de beestjes.

Robert baars
3 jaar geleden

Super fijn konijnen opvang! Ik heb voor de 2e keer dropje weg gebracht omdat we op vakantie gingen en het geeft ons een goed gevoel dat we dropje bij de konijnenopvang kunnen weg brengen. In de toekomst komen we zeker weten weer terug :)