Algemene voorwaarden

 

Reservering/betaling/annuleren

* Wij nemen geen konijnen op die alleen zitten. Een konijn is een sociaal dier en hoort samen te zitten met een ander konijn, dit in belang van het welzijn van de             konijnen.

* Reserveren kan alleen via het reserveringsformulier op de website. Reserveringen via e-mail of telefoon worden niet in behandeling genomen.

* Na uw reservering ontvangt u van ons een factuur voor de gehele verblijfsduur, zodra deze is voldaan ontvangt u binnen 3 werkdagen een definitieve reserveringsbevestiging.

* De dagen waarop u uw konijnen komt brengen of halen, worden als hele dag berekend.

* De gereserveerde opvangperiode dient in zijn geheel betaald te worden, ook wanneer u uw konijnen (onverwachts) eerder ophaalt.

* Bij annulering is Konijnen vakantieopvang Westervoort gerechtigd om conform de annuleringsvoorwaarden verblijfskosten aan u in rekening  te brengen.

* Voor het brengen van uw konijnen dienen de pensionkosten betaald te zijn. 

* Het is niet mogelijk om voor de vakantie periodes een optie op verblijven te nemen.

* Eventuele extra kosten: dierenartskosten, voeding, extra zorg, dienen bij het ophalen van uw konijnen direct contant voldaan te worden.

* Wij hebben géén pinapparaat.

 

Brengen/halen

* Brengen en/of halen kan van maandag t/m zaterdag. Op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om te brengen en/of te halen.

* Het brengen en halen van uw konijnen is mogelijk van 18.30uur tot 19.00uur.

 

Gezondheid van uw konijn(en)

* Wij nemen alleen konijnen op in de vakantieopvang die het afgelopen jaar en minimaal 3 weken voor de aankomstdatum zijn ingeënt tegen Myxomatose, RHD-1 en     RHD-2. Deze ziektes worden veelal overgebracht door vliegen/muggen.

* Wanneer uw konijn(en) een besmettelijke ziekte heeft/hebben, kunnen wij uw konijnen helaas niet opvangen.  

* Wanneer er extra zorgen nodig zijn, zal hiervoor een kleine meerprijs in rekening gebracht worden, prijs op aanvraag.

* Wanneer uw konijn(en) ziek wordt/worden, zullen wij contact opnemen met onze dierenarts (Dierenartspraktijk `t Holland in Duiven) en wanneer nodig de      dierenarts consulteren. De kosten voor medicatie/dierenarts komen voor uw rekening en dienen bij het ophalen van uw konijnen contant voldaan te worden. Wanneer wij met spoed naar de dierenarts moeten en wij krijgen geen contact met u, zullen wij altijd vanuit het konijn handelen en nemen wij de keuze voor het behandelplan.

* Wanneer uw konijn komt te overlijden of ziek wordt, zijn wij hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

* Zorg dat u een telefoonnummer opgeeft dat altijd bereikbaar is, zodat wij bij evt. ziek worden van uw konijn(en) met u kunnen overleggen.

  

Voeding en huisvesting

* Brok/biks dient zelf ruim voldoende mee genomen te worden. Konijnen hebben gevoelige darmen en zomaar wisselen van voeding is niet aan te raden.              Neem altijd meer dan voldoende mee voor de geplande dagen.

* Wanneer er onvoldoende voeding wordt meegegeven, komen de extra voedingskosten voor uw rekening.

* Er wordt aan konijnen niet standaard groenvoer verstrekt. Moeten uw dieren ten tijde van het verblijf groenvoer krijgen, worden deze kosten extra in rekening gebracht. Zie hiervoor tarieven. 

* Hooi, water en bodembedekking zit bij de prijs inbegrepen.

* De konijnen verblijven allemaal buiten. In de herfst, winter en het vroege voorjaar kunnen wij dus geen konijnen opvangen die normaliter binnen wonen.

* In de winter, bij temperaturen rond en onder het vriespunt, krijgen de konijnen water aangeboden in een bakje i.p.v. een flesje. Dit i.v.m. bevriezing, wij werken dan met warmhoudplaatjes onder de drinkbakken.

* Konijnen vakantieopvang Westervoort heeft voldoende voerbakjes/waterbakjes/waterflesjes etc. 

   Uiteraard mag u eventueel speelgoed of knaagspullen meenemen.

* De verblijven zijn niet geschikt voor de grotere rassen (boven de 5 kilogram) , zoals Vlaamse reus, Duitse reus, Franse hangoren, etc.

* Van 1 november tot 1 maart is een ren voor het hok niet mogelijk, u betaalt dan een gereduceerd tarief (wintertarief). Deze kunt u vinden bij tarieven.

 

Facebook

* Via de Facebookpagina van Konijnen vakantieopvang Westervoort trachten wij af en toe een foto of filmpje van uw konijnen te plaatsen.  

  

Deze voorwaarden zijn bindend. Op het reserveringsformulier zult u moeten aangeven of u deze voorwaarden gelezen heeft en ermee akkoord gaat.