Algemene voorwaarden

 

Reservering/betaling/annuleren

* Na uw reservering ontvangt u van ons een aanbetalingsfactuur, zodra deze is voldaan ontvangt u binnen 3 werkdagen een definitieve reserveringsbevestiging.

* De dag waarop u uw konijn(en) komt brengen of halen, worden als hele dag berekend.

* De gereserveerde opvangperiode dient in zijn geheel betaald te worden, ook wanneer u uw konijn(en) onverwachts eerder ophaalt.

* Bij annulering is Konijnen vakantieopvang Westervoort gerechtigd om conform de annuleringsvoorwaarden verblijfskosten aan u in rekening  te brengen.

* Bij ophalen van uw konijn(en) dient u het resterende bedrag contant te voldoen.

* Wij hebben géén pinapparaat.

* Eventuele extra kosten: dierenartskosten, voeding, extra zorg, dienen bij het ophalen van uw konijn(en) direct contant voldaan te worden.

 

Brengen/halen

* Brengen en/of halen kan van maandag t/m zaterdag. Op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om te brengen en/of te halen.

* Het brengen en halen van uw konijn(en) is mogelijk van 18.30uur tot 19.00uur.

 

Gezondheid van uw konijn(en)

* Wij nemen alleen konijnen aan die minimaal 3 weken voor de overeenkomst zijn ingeënt tegen Myxomatose, RHD-1 en RHD-2. Deze ziektes worden veelal overgebracht door vliegen/muggen.

* Wanneer uw konijn(en) een besmettelijke ziekte heeft/hebben, kunnen wij uw konijn(en) helaas niet opvangen.  

* Wanneer er extra zorgen nodig zijn, zal hiervoor een kleine meerprijs in rekening gebracht worden, prijs op aanvraag.

* Wanneer uw konijn(en) ziek wordt/worden, zullen wij contact opnemen met onze dierenarts (Dierenartspraktijk `t Holland in Duiven) en wanneer nodig de dierenarts consulteren. De kosten voor medicatie/dierenarts komen voor uw rekening en dienen bij het ophalen van uw konijn(en) contant voldaan te worden. Wanneer wij met spoed naar de dierenarts moeten en wij krijgen geen contact met u, zullen wij altijd vanuit het konijn handelen en nemen wij de keuze voor het behandelplan.

* Wanneer uw konijn(en) komt te overlijden of ziek wordt, zijn wij hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

* Zorg dat u een telefoonnummer opgeeft dat altijd bereikbaar is, zodat wij bij evt. ziek worden van uw konijn(en) met u kunnen overleggen.

  

Voeding en huisvesting

* Brok/biks dient zelf ruim voldoende mee genomen te worden. Konijnen hebben gevoelige darmen en zomaar wisselen van voeding is niet aan te raden. Neem altijd meer dan voldoende mee voor de geplande dagen.

* Wanneer er niet voldoende voeding wordt meegegeven, komen de extra voedingskosten voor uw rekening.

* Er wordt niet standaard groenvoer verstrekt. Moet uw dier ten tijde van het verblijf groenvoer krijgen, worden deze kosten extra in rekening gebracht. Zie hiervoor tarieven.

* Hooi, water en bodembedekking zit bij de prijs inbegrepen.

* De konijn(en) verblijven allemaal buiten. In de herfst, winter en het vroege voorjaar kunnen wij dus geen konijnen opvangen die normaliter binnen wonen.

* Konijnen vakantieopvang Westervoort heeft voldoende voerbakjes/waterbakjes/waterflesjes etc. 

   Uiteraard mag u eventueel speelgoed of knaagspullen meenemen.

 

Facebook

* Via de Facebookpagina van Konijnen vakantieopvang Westervoort trachten wij af en toe een foto of filmpje van uw konijn(en) te plaatsen.  

  

Deze voorwaarden zijn bindend. Op het reserveringsformulier zult u moeten aangeven of u deze voorwaarden gelezen heeft en ermee akkoord gaat.