Algemene voorwaarden

 

Reservering/betaling/annuleren

* Na uw reservering ontvangt u van ons een aanbetalingsfactuur, zodra deze is voldaan ontvangt u binnen 3 werkdagen een definitieve reserveringsbevestiging.

* Voor cavia`s vragen wij ook een borg van €30,00, deze wordt bij het ophalen van uw cavia(`s) verrekend met het restbedrag.

* De dag waarop u uw konijn(en)/cavia(`s) komt brengen of halen, worden als hele dag berekend.

* De gereserveerde opvangperiode dient in zijn geheel betaald te worden, ook wanneer u uw konijn(en)/cavia(`s) onverwachts eerder ophaalt.

* Bij annulering is Konijnen vakantieopvang Westervoort gerechtigd om conform de annuleringsvoorwaarden verblijfskosten aan u in rekening  te brengen.

* Bij ophalen van uw konijn(en)/cavia(`s) dient u het resterende bedrag contant te voldoen.

* Het is niet mogelijk om voor vakantie periodes een optie op verblijven te nemen.

* Wij hebben géén pinapparaat.

* Eventuele extra kosten: dierenartskosten, voeding, extra zorg, dienen bij het ophalen van uw konijn(en)/cavia(`s) direct contant voldaan te worden.

 

Brengen/halen

* Brengen en/of halen kan van maandag t/m zaterdag. Op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om te brengen en/of te halen.

* Het brengen en halen van uw konijn(en)/cavia(`s) is mogelijk van 18.30uur tot 19.00uur.

 

Gezondheid van uw konijn(en)

* Wij nemen alleen konijnen op in de vakantieopvang die het afgelopen jaar en minimaal 3 weken voor de aankomstdatum zijn ingeënt tegen Myxomatose, RHD-1 en RHD-2. Deze ziektes worden veelal overgebracht door vliegen/muggen.

* Wanneer uw konijn(en)/cavia(`s) een besmettelijke ziekte heeft/hebben, kunnen wij uw konijn(en)/cavia(`s) helaas niet opvangen.  

* Wanneer er extra zorgen nodig zijn, zal hiervoor een kleine meerprijs in rekening gebracht worden, prijs op aanvraag.

* Wanneer uw konijn(en)/cavia(`s) ziek wordt/worden, zullen wij contact opnemen met onze dierenarts (Dierenartspraktijk `t Holland in Duiven) en wanneer nodig de dierenarts consulteren. De kosten voor medicatie/dierenarts komen voor uw rekening en dienen bij het ophalen van uw konijn(en)/cavia(`s) contant voldaan te worden. Wanneer wij met spoed naar de dierenarts moeten en wij krijgen geen contact met u, zullen wij altijd vanuit het konijn/cavia handelen en nemen wij de keuze voor het behandelplan.

* Wanneer uw konijn(en)/cavia(`s) komt te overlijden of ziek wordt, zijn wij hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

* Zorg dat u een telefoonnummer opgeeft dat altijd bereikbaar is, zodat wij bij evt. ziek worden van uw konijn(en)/cavia(`s) met u kunnen overleggen.

  

Voeding en huisvesting

* Brok/biks dient zelf ruim voldoende mee genomen te worden. Konijnen en cavia`s hebben gevoelige darmen en zomaar wisselen van voeding is niet aan te raden. Neem altijd meer dan voldoende mee voor de geplande dagen.

* Wanneer er onvoldoende voeding wordt meegegeven, komen de extra voedingskosten voor uw rekening.

* Er wordt aan konijnen niet standaard groenvoer verstrekt. Moet uw dier ten tijde van het verblijf groenvoer krijgen, worden deze kosten extra in rekening gebracht. Zie hiervoor tarieven.

* Hooi, water en bodembedekking zit bij de prijs inbegrepen.

* De konijn(en) verblijven allemaal buiten. In de herfst, winter en het vroege voorjaar kunnen wij dus geen konijnen opvangen die normaliter binnen wonen.

* De cavia`s verblijven gedurende het hele jaar in een flat in de woonkamer.

* Konijnen vakantieopvang Westervoort heeft voldoende voerbakjes/waterbakjes/waterflesjes etc. 

   Uiteraard mag u eventueel speelgoed of knaagspullen meenemen.

 

Facebook

* Via de Facebookpagina van Konijnen vakantieopvang Westervoort trachten wij af en toe een foto of filmpje van uw konijn(en)/cavia(`s) te plaatsen.  

  

Deze voorwaarden zijn bindend. Op het reserveringsformulier zult u moeten aangeven of u deze voorwaarden gelezen heeft en ermee akkoord gaat.