Algemene voorwaarden

 

Reservering/betaling/annuleren

* Na uw reservering ontvangt u van ons een factuur, zodra deze is voldaan ontvangt u binnen 3 werkdagen een definitieve reserveringsbevestiging.

* Voor cavia`s vragen wij ook een borg van €30,00, deze wordt na het ophalen van uw cavia(`s) op uw rekening teruggestort.

* De dagen waarop u uw konijn(en)/cavia(`s) komt brengen of halen, worden als hele dag berekend.

* De gereserveerde opvangperiode dient in zijn geheel betaald te worden, ook wanneer u uw konijn(en)/cavia(`s) (onverwachts) eerder ophaalt.

* Bij annulering is Konijnen vakantieopvang Westervoort gerechtigd om conform de annuleringsvoorwaarden verblijfskosten aan u in rekening  te brengen.

* Voor het brengen van uw konijn(en) dienen de pensionkosten betaald te zijn. 

* Het is niet mogelijk om voor de vakantie periodes een optie op verblijven te nemen.

* Eventuele extra kosten: dierenartskosten, voeding, extra zorg, dienen bij het ophalen van uw konijn(en)/cavia(`s) direct contant voldaan te worden.

* Wij hebben géén pinapparaat.

 

Brengen/halen

* Brengen en/of halen kan van maandag t/m zaterdag. Op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om te brengen en/of te halen.

* Het brengen en halen van uw konijn(en)/cavia(`s) is mogelijk van 19.15uur tot 19.45uur.

 

Gezondheid van uw konijn(en)/cavia(`s)

* Wij nemen alleen konijnen op in de vakantieopvang die het afgelopen jaar en minimaal 3 weken voor de aankomstdatum zijn ingeënt tegen Myxomatose, RHD-1 en     RHD-2. Deze ziektes worden veelal overgebracht door vliegen/muggen.

* Wanneer uw konijn(en)/cavia(`s) een besmettelijke ziekte heeft/hebben, kunnen wij uw konijn(en)/cavia(`s) helaas niet opvangen.  

* Wanneer er extra zorgen nodig zijn, zal hiervoor een kleine meerprijs in rekening gebracht worden, prijs op aanvraag.

* Wanneer uw konijn(en)/cavia(`s) ziek wordt/worden, zullen wij contact opnemen met onze dierenarts (Dierenartspraktijk `t Holland in Duiven) en wanneer nodig de      dierenarts consulteren. De kosten voor medicatie/dierenarts komen voor uw rekening en dienen bij het ophalen van uw konijn(en)/cavia(`s) contant voldaan te              worden. Wanneer wij met spoed naar de dierenarts moeten en wij krijgen geen contact met u, zullen wij altijd vanuit het konijn/cavia handelen en nemen wij de              keuze voor het behandelplan.

* Wanneer uw konijn(en)/cavia(`s) komt te overlijden of ziek wordt, zijn wij hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

* Zorg dat u een telefoonnummer opgeeft dat altijd bereikbaar is, zodat wij bij evt. ziek worden van uw konijn(en)/cavia(`s) met u kunnen overleggen.

  

Voeding en huisvesting

* Brok/biks dient zelf ruim voldoende mee genomen te worden. Konijnen en cavia`s hebben gevoelige darmen en zomaar wisselen van voeding is niet aan te raden.         Neem altijd meer dan voldoende mee voor de geplande dagen.

* Wanneer er onvoldoende voeding wordt meegegeven, komen de extra voedingskosten voor uw rekening.

* Er wordt aan konijnen niet standaard groenvoer verstrekt. Moet uw dier ten tijde van het verblijf groenvoer krijgen, worden deze kosten extra in rekening gebracht.       Zie hiervoor tarieven. Bij cavia`s is groenvoer inbegrepen (2 x per dag).

* Hooi, water en bodembedekking zit bij de prijs inbegrepen.

* De konijn(en) verblijven allemaal buiten. In de herfst, winter en het vroege voorjaar kunnen wij dus geen konijnen opvangen die normaliter binnen wonen.

* In de winter, bij temperaturen rond en onder het vriespunt, krijgen de konijnen water aangeboden in een bakje ipv een flesje. Dit ivm bevriezing, wij werken dan met     warmhoudplaatjes onder de drinkbakken.

* De cavia`s verblijven gedurende het hele jaar in een flat in de woonkamer.

* Konijnen vakantieopvang Westervoort heeft voldoende voerbakjes/waterbakjes/waterflesjes etc. 

   Uiteraard mag u eventueel speelgoed of knaagspullen meenemen.

* De verblijven zijn niet geschikt voor de grotere rassen (boven de 5 kilogram) , zoals vlaamse reus, duitse reus, franse hangoren, etc.

 

Facebook

* Via de Facebookpagina van Konijnen vakantieopvang Westervoort trachten wij af en toe een foto of filmpje van uw konijn(en)/cavia(`s) te plaatsen.  

  

Deze voorwaarden zijn bindend. Op het reserveringsformulier zult u moeten aangeven of u deze voorwaarden gelezen heeft en ermee akkoord gaat.